Hej, det är jag som är Filip!Jag är 24 år gammal och bosatt i Karlskrona, Blekinge. Jag är en frilansande fotograf som fotar/filmar allt möjligt från fastigheter, sport, porträtt till musikevenemang. Fotografi har varit ett stort intresse sen jag var liten och under de senaste 3 åren har jag börjat utveckla mitt intresse till något större. Jag har fått möjligheten att vara med vid sidan av en fotbollsplan i Allsvenskan, filmat från drönare på fastigheter åt olika klienter samt arbetat med artister.


Min ambition är att hela tiden utvecklas och bli bättre på det jag gör. Vilket innebär att jag alltid strävar efter en god service och bra kvalitet på mitt arbete. När du arbetar med mig får du själv vara med att justera vinklar, komma med nya/egna förslag och samtidigt kanske dela ett skratt.


Under hösten 2022 genomförde jag kursen "Fotografi GR (A), Digital bildbehandling för foto och film" på Mittuniversitetet, våren 2024 läste jag "Mobiljournalistik" på Linnéuniversitetet och framöver är målet att utöka mina kunskaper inom fotografi och företagande genom distanskurser varje termin. Just nu läser jag "Videoredigering i After Effects" på distans.


Är du intresserad av att anställa eller jobba mig? Hör av dig under fliken "Kontakta mig eller skicka ett DM till mig på instagram.Min utrustning:


Sony A7III

Tamron 17-28mm f/2.8

Tamron 28-75mm f/2.8

Sony 85mm f/1.8

Sony 70-200 f/4


DJI Mavic 2 PRO